Fransar till ett bra pris

Det gläder mig att ni är så många som kommer till mig för att få tips och råd, och i dagens inlägg ska jag skriva några rader om en salong som erbjuder hjälp inom fransar i Örebro. Det har nämligen varit flera av er som har önskat att jag skulle tipsa er om en salong som ni kan gå till när ni vill få vackra fransar. Jag har varit flera gånger hos Lashes by Moa och på denna salong går det att få hjälp både med singelfransar och volymfransar, flatlashes och mixfransar till ett bra pris. 

Hon som utför dessa behandlingar inom fransar i Örebro tycker det är viktigt att alla som kommer till hennes salong ska bli nöjda och därför gör hon behandlingen utifrån alla kunders önskemål och behov, och hon är noggrann och har arbetat inom fransar i Örebro länge. Eftersom jag har varit en återkommande kund på grund av att jag kände mig så otroligt nöjd allaredan den första gången jag var där så kan jag inget annat tro än att även ni kommer att känna på samma sätt som jag ifall ni väljer att gå dit, och jag skulle givetvis inte rekommendera er som frågar om mina tips och råd, någonting som jag inte kan stå för. Kvalitet och noggrannhet är givetvis viktigt för att resultatet ska bli bra, och när det gäller salonger som utför fransbehandlingar så har det ju tyvärr visat sig att långt ifrån alla har ett kvalitetstänk. Ingen som går till Lashes by Moa behöver vara orolig för att resultatet inte kommer att bli bra, och är det något mer ni funderar på kan ni alltid höra av er direkt till denna salong.