Jag är grymt nöjd med mina fransar

Hej och välkomna tillbaka hit till min blogg där jag delar med mig om min vardag och skriver om saker jag tycker är spännande och intressanta. Jag hoppas att ni haft en bra helg och hunnit med både att vila upp er och hitta på roliga saker. Jag ska skriva ett inlägg som har med skönhet att göra eller närmare bestämt ska jag berätta om ett företag som finns till för er som vill göra någon behandling inom fransar i Boden. 

Som ni vet vid det här laget så bor jag ju här uppe i Norrbotten och eftersom det den senaste tiden är så många som har ställt frågor till mig och undrat vart man ska vända sig när det är något inom fransar i Boden man vill få hjälp med så tänkte jag helt enkelt att jag skulle ta och tipsa er om det företag som jag själv har varit på och känner mig så nöjd med, det är företaget Sara Pakkala. Jag kan varmt rekommendera er att gå dit eftersom jag själv har varit där och det är verkligen både kvalitativ och kompetent hjälp man får när man går dit, jag tror det är svårt att hitta hjälp som är bättre någon annanstans än vad det är när man kommer till Sara Pakkala. Sedan är det så bra att det går att få hjälp både med singelfransrar och volymfransar. Sara Pakkala är otroligt kompetent när det kommer till det här med fransar i Boden och tack vare hennes kompetens är det nog faktiskt inget inom fransar som det inte går att få hjälp med, därför tycker jag att det är dit ni ska gå, alla som sagt att ni söker ett företag som kan vara er behjälpliga inom fransar i Boden med omnejd.