Tid för vaxning i Norrköping

Hejsan på er alla fina följare

Det har ju inte varit något vidare vårväder de senaste dagarna men jag har hört att det nog kommer bli bättre nästa vecka, så nu har jag bokat tid för vaxning på en salong här i Norrköping. När det blir lite mer sol och värme så kommer man ju vilja ha bara ben och då känns det ju lämpligt med en vaxning. Jag föredrar det om somrarna så att man slipper hålla på att raka benen var och varannan dag. Vaxning håller ju sig längre och sparar där med tid, dessutom upplever jag att håren som växer ut är lite mjukare än innan.

Det är ju inte så att man måste ha hårfria ben om man inte vill en jag tycker ju det känns bäst. Om vintrarna dock så rakar jag väl benen typ en gång i veckan bara, för då har man ju ändå alltid långbyxor eller tjocka strumpbyxor. Då får man typ bara raka någon gång i veckan för att underhålla så det inte blir en hel regnskog på benen haha! Jag kan ibland undra hur mycket tid vi tjejer lägger på hårborttagning av något slag?

Jag menar vi rakar och plockar och vaxar och ansar, jag blir ju alldeles trött bara av att tänka på det. Ändå skulle jag inte föredra att spara tiden och låta det växa fritt. Åter igen så är det upp till var och en såklart, jag bryr mig inte om hur andra gör. Jag har i alla fall en favoritsalong här i Norrköping som jag alltid går till när jag ska boka vaxning. För att det är både trevliga och duktiga och då känns det ju bra att gå dit, sen gillar jag när man liksom blir stammis så att man inte går till någon ny varje gång. Ha nu en underbar dag!